Легендарният приключенски модел CRF 1000L Africa Twin днес се отправи на поредното си пътешествие из страната, за да се включи успешно в откриването на мотосезона в Бачково на 22 март. Сега е моментът пловдивчани да се възползват от възможността за тестрайд на легендата. Желаещите могат да заявят своето шофиране директно на мобилен номер +359 882 919 057, на кратък номер *BIKE (*2453) или чрез контактната форма в сайта ни.

Побързайте, защото тестовият модел ще е на разположението в дилърството ни Бултрако Моторс Пловдив до края на мотосъбора в Бачково, защото след това триумфално се завръща в София, където ще се включи в откриването на сезона на 24 март.

Също като своите предшественици, CRF1000L Africa Twin е напълно оборудван за истинско приключение с мощен двигател, динамично шаси, готов да се движи по асфалтов път или на офроуд. Мощността на 998-кубиковия му двигател е 95 к.с. От 24 999 лв. с ДДС започват цените приключенския байк.

Напомняме, че за управлението на модела се изисква правоспособност за управление на моторно превозно средство категория А и водачът да е на поне 24 години.

 

Сподели