• Десет нови филма ще бъдат пуснати на официалните канали на Honda в YouTube
  • Пет от най-бързите пилоти на Honda обясняват за перфектната обиколка на пистата Лосаил в Катар на борда на Honda CBR1000RR-R SP за 2020 г.
  • С участието на пилотите от WorldSBK Леон Хаслам и Алваро Баутиста, трикратния световен шампион по издръжливост Фреди Форай, посланикът на Honda Швейцария Доминик Агертер и състезателят от IDM Алесандро Полита
  • Ездачите коментират новият CBR1000RR-R Fireblade SP
  • Honda CBR1000RR-R Fireblade SP пристига в дилърската мрежа на цяла Европа от началото на март

Днес Honda представи серия от онборд обиколки на пистата Лосаил в Катар с новия супербайк Honda CBR1000RR-R Fireblade SP с участието на пет от най-бързите пилоти на европейските писти.

Филмите, заснети с новия мотоциклет, се предлагат в официалните канали на Honda в YouTube. Те включват пилоти както от световни, така и от европейски първенства, които обясняват как да се постигне най-добрата обиколка на пистата Лосаил.

На пистата в Катар, трикратният световен шампион по издръжливост Фреди Форай работи с пилотите от екипа HRC WorldSBK Леон Хаслам и Алваро Баутиста. Към тях се присъедини и официалният тестов пилот на HRC за WorldSBK и посланик на Honda Швейцария, Доминк Агертер, заедно със състезателя от HRP Motorsports IDM Алесандро Полите.

Новият Honda CBR1000RR-R Fireblade SP за първи път бе показан на изложението EICMA 2019 през ноември. Машината вече направи дебют в WorldSBK в първия кръг в Австралия. Това е най-мощният сериен мотоциклет, с атмосферен четирицилиндров редови двигател в света. Новият Fireblade произвежда 160 кВт при 14 500 об/мин. Той разполага с аеродинамика в стил MotoGP и авангарден електронен пакет, включващ водещо на пазара полуактивно електронно окачване.

След като прекараха деня в каране на супербайка на пистата Лосаил, пилотите отделиха време да споделят своите впечатления за новият Fireblade.

 

Сподели