Давиде Гуарниери, звездата на Honda Racing RedMoto World Enduro Team, спечели втория кръг от италианския шампионат на ендуро в клас 250 4T. Той бе 4-и в общото класиране на състезанието в Сан Ремо, на италианската Ривиера.

Гуарниери диктуваше темпото по време на състезанието, при това и в трите различни специални теста, които се повтаряха четири пъти, като общата дължина бе над 60 км.  Екстремният тест бе на камъни около 800 м над морското равнище.  Тестът за ендуро бе проведен в подножието на планински скали, а тестът на крос – на плажа на Арма ди Таджия, пред многобройните въпреки силния вятър зрители. Гуарнери оглави състезанието, след като спечели десет специални теста и завърши останалите два на трета позиция.
Добра надпревара направи Томас Олдрати, заел второ място в класа 450 4T и 7-а позиция в общото класиране, благодарение на едно 2-ро, едно 6-то и едно 4-то място. Много добро бе представянето на Емануеле Факети в клас „Джуниър“, като бе винаги в топ-петицата и стъпи на подиума 3-и.

АКСЕСОАРИ ЗА ВАШИЯ МОТОЦИКЛЕТ >>

Сподели