• Adventure Roads се отправя към Исландия за 2021 г.
  • 30 ездачи ще са с най-новите CRF1100L Africa Twins
  • 11 дни
  • Веднъж изживявайки опит, попълнете пакет „до ключ“
  • Запознайте се и се възползвайте от познанията на рали звездите HRC

 

Adventure Roads на Honda се завръща за третото си издание през юни 2021 г. То следва следите от предишните турове из Норвегия и Южна Африка. В Исландия Adventure Roads и Honda ще се справят с уникалния вулканичен пейзаж на колелата на CRF1100L Africa Twin.

Първото пътуване на Adventure Roads бе на 40 ентусиасти с мотоциклети през лятото на 2017 г. Те направиха 8-дневно пътуване от 3500 км от Осло до Нордкап – най-северната точка на Европа. През 2019 г. Adventure Roads измина 3700 км „от бряг до бряг“ – от Дърбан до Кейптаун в Южна Африка. Те минаха през разнообразен терен и екзотични и забележителни пейзажи за 12 дни в приключения.

За 2021 г. Honda Motor Europe ще предложи на 30 участници възможността да карат новия CRF1100L Africa Twin, CRF1100L Adventure Sports, както и CRF1100L Adventure Sports ES. Те са оборудвани с полуактивното окачване на Showa EERA. Това ще бъде пътуване за 11 дни, което се случва веднъж в живота, през земята на „Огън и Лед“.

От Рейкявик, най-северната столица в света, третата обиколка на Adventure Roads ще се насочи надолу на юг от острова. След това ще тръгне през отдалечените планински северни райони и обратно към Рейкявик. Там се предлагат едни от най-атрактивните сценарии за езда в северното полукълбо. Участниците ще минат със своите Africa Twin по перфектни асфалтови пътища и чакълести проходи. Ще се ориентират в известния черен пясък и бродовете на буйни реки. В същото време ще се наслаждават на величествената красота на острова, известен с вулканите, водопадите, лавовите полета, гейзерите и 22 часа дневна светлина през лятото.

 

 

 

 

 

 

Сподели