Два салона вървят по едно и също време – автомобилния в Париж и мотоциклетния в Кьолн. В Париж Honda показа концептуалната премиера Neo Sports Cafe, разработена от центъра по дизайн R&D на Honda в Рим. Заедно с нея в Париж може да се види цялото семейство на нейкид машините CB125R, CB300R и CB1000R. Така езикът на стила на новия мотоциклет става ясен – смесица от спортен нейкида и кафе рейсър. За спортния стил напомня ултракъсата опашка и вертикално насоченият двоен заглушител, а футуристичният фар, и стоп светлините, детайлната обработка на повърхностите и елементите говорят за нейкид стила.

Новият модел Super Cub бе показан не само във Франция, но и в Германия. Причината е, че в началото на есента започват продажбите на модела в Европа. От бестселъра, представен през 1958 г. под името Super Cub C100, досега са продадени 100 000 000 броя, половината от които – до 2005 г. Новият модел Super Cub C125 подчертава 60-годишнината на Super Cub, като е наследил уникалния неостаряващ стил, съчетан с технологичните новости, изискуеми в съвременните машини като светодиоден фар и „умен“ ключ.

Другият впечатляващ мотоциклет на щанда на Honda е Africa Twin. Легендарният пътешественик, върнал се в моделната гама  през 2016 г. идва с нови цветове. До момента от него са продадени над 36 000 броя. Новият вариант на Africa Twin е Adventure Sports, дебютирал през пролетта на тази година, но сега е и в цвят сребрист металик. Черната матова версия е със златни дискове, а червената и трицветна версии са с класическото лого на Africa в тъмна версия.

Honda представя нови концепции в Кьолн и Париж
Honda представя нови концепции в Кьолн и Париж

https://motorcycles.honda.bg/wp-content/uploads/sites/4/2018/10/honda-cub.jpg

Сподели