Repsol Honda – най-успешният отбор в историята на световния триал шампионат представи новите си лица за 2022 г. Многократният носител на титлата Тони Боу ще има нов съотборник – Габриел Марсели. Бившият му съекипник Такахиса Фуджинами поема функциите на мениджър на отбора.

Тони Боу и Габриел Маръели ще бъдат дуото на Repsol Honda, което ще се бори за световното първенство TrialGP и X-Trial през 2022 г. Тони Боу, който властва в първенството от 15 години, няма нужда от представяне. Той е най-успешният спортист, легенда на триала и пример за всички. Тони Боу ще положи всички усилия, за да защити своя статут на №1, който остава непокътнат от десетилетие и половина. Пилотът, роден на 17 октомври 1986 г. ще започне както като твърд фаворит за нова титла. Той ще се бори за победа в шестнадесетия си сезон с Repsol Honda.

Заедно с Тони Боу, младият галисийски пилот Габриел Марсели – роден на 4 февруари 2000  г. ще направи своя дебют в отбора тази година. Той се присъединява към тима след успешна кариера в Trial2, където беше световен шампион през 2019 г., последван от два солидни сезона в TrialGP.

Такахиса Фуджинами става новият мениджър на отбора. Бившият пилот на тима Repsol Honda бе включен в ръководството на отбора, като нов мениджър. След 26 активни сезона в световното първенство, Фуджинами ще поеме нова роля в структурата, която познава толкова добре. Неговият състезателен опит ще бъде ключов фактор в това ново предизвикателство за световния шампион по триал от 2004 г.

 

Сподели