Honda Racing Corporation обяви, че Iveco става новият официален партньор на тима за следващите два сезона в световния шампионат MotoGP.

Iveco са най-новият партньор, който се присъедини към HRC в Световното първенство в MotoGP. Логото на италианската марка трябва да се появи в бокса Repsol Honda. Това ще стане заедно с флотилията от новите камиони IVECO S-WAY. Те ще се използват от тима по време на европейските състезания и ще присъстват в паддока.

Iveco са световен производител на леки, средни и тежки търговски превозни средства. Те се използват за най-различни цели – от строителството до гасене на пожари и транспорт. Компанията има търговски обекти и сервизи в над 160 страни, включително и у нас.

Те са развили глобален бизнес с производствени мощности в Европа, Азия, Африка, Океания и Латинска Америка. Ангажирани с безопасност, ефективна и устойчива мобилност, Iveco работи за разработване на нови технологични решения. Те са съобразени както с хората, така и околната среда. Iveco инвестира в разработването на системи за алтернативно задвижване повече от 30 години.

Сподели