CBR500 RA влиза в играта – отлична възможност за първи досег на начинаещите мотоциклетисти с истинския спорт!

 

Най-голямата мотоциклетна организация в България, Sofia Riders, ви кани на първото издание на мото-училище за безопасност – Sofia Riders Motorcycle Safety School. Началото е на 2 септември от 10:00 часа, а мястото на срещата – VIP-паркингът Sofia Ring Mall.

 

Като официален представител на една от най-безопасните марки в света – Honda, ние се включваме в начинанието с великолепната машина CBR500 RA – отлична възможност за първи досег на начинаещите мотоциклетисти с истинския спорт. Тя е с 2-цилиндров 471-кубиков двигател с макс. мощност 48 к.с. и се харесва и на опитни ездачи, които търсят алтернатива на по-скъпите и по-големи спортни мотоциклети. Цената на модела започва от 12 999 лв. с ДДС.

Програмата на събитието включва презентация за безопасно шофиране, значимостта на екипировката, реакцията при инцидент и други важни теми. Стартът на практическата част е предвиден за 14:00 часа, а най-добрите ще получат и много и разнообразни награди от Honda, както и талон за 30% отстъпка за Годишен технически преглед в автомобилен център „Астреко“, част от „Астреко холдинг“, в чието портфолио влизаме и ние от „Бултрако“ АД, официален представител на Honda в България.

Броят на потвърдилите участие до момента е над 150. Надяваме се от следващата той да бъде още по-голям и желаем на участниците успех.

CBR500 RA
CBR500 RA

https://motorcycles.honda.bg/wp-content/uploads/sites/4/2018/08/CBR500RA-1.jpg

Сподели