От тази седмица в шоурумите ни ще откриете последните попълнения от колекциите на Kenny и Oxford, като този път съдържанието им е по-богато откогато и да било. Имаме и една добра новина – аксесоарите и облеклата от цитираните марки ще зарадват не само моторджиите.

Висококачествен тишърт Honda от френския производител Kenny
Висококачествен тишърт Honda от френския производител Kenny

Подновете своя Honda стил с висококачествен тишърт от Франция в състезателните цветове на любимата марка. Материалът е фин памук, примесен ликра и технологични нишки против изпотяване и др. Разнообразието от дамски и мъжки модели  във всякакви размери е повече от богато, а цените варират от 60 до 80 лв.

Honda Kenny
От 202 лв. до 370 лв. ще платите за мъжко яке Honda според това дали e „кежуъл“ или професионално моторджийско с кори, съответно дамските модели струват между 130 лв. до 203 лв.

Искате дънки Honda? Няма проблем, ще намерите кевларените модели, подплатени със защитни кори, като за синия модел ще платите 307 лв., а черните промазани – 370 лв.

Куфари за багаж, чанти за лаптоп, раници във всякакви размери, суитшърти, елеци, плетени шапки и такива с козирка – аксесоари за пътуване и свободно време, до един брандирани с Honda? Ще ги откриете в най-близкия шоурум на марката.

Изключително полезни и по джоба на всеки са аксесоарите от британската марка Oxford. На особена почит е  разтягащата се спирала за ключодържатели с цена само 5 лв., незаменим помощник не само на заклетия моторист, а за всеки, независимо дали атакува градската джунгла или девствени гори. Богат избор от заключващи устройства, ръкохватки с подгрев, покривала с цена от 37,40 лв. до 150 лв. – от тези безценни помощници се нуждае всеки съвременен рицар, яхнал метален кон. Един от най-търсените аксесоари в шоурума ни е чантата за закрепване крака. Цената й е 46,20 лв.

 

Кевларени дънки Honda от Kenny със защитни кори, цена - 307 лв.

Кевларени дънки Honda от Kenny със защитни кори, цена – 307 лв.

Сподели