Световният шампион в дисциплината X-Trial на ФИМ Тони Боу, през този уикенд започва нова кампания. Новият сезон 2020 от сериите на триал в зала ще започне на остров Реюнион в Индийския океан. От това състезание пилотът на Repsol Honda Team Тони Боу ще започне защитата на своята титла.

Световното първенство по X-Trial  за 2020 г. започва този уикенд с пътуване до Индийския океан. Първият кръг ще бъде на остров Реюнион. Френският отвъдморски департамент е на около 9300 километра от Париж. Там е първият старт, осем месеца след приключването на шампионата за 2019 г. Стад Жан Ивола в столицата Сен Дени ще бъде мястото за вдигането на завесите за новия X-Trial шампиона в събота, 16 ноември.

Като настоящ шампион, Тони Боу, ще бъде един от петте фиксирани състезатели в надпреварата. Ще бъдат добавени още трима пилоти. Това прави общо осем участници за всеки от седемте кръга за сезона.

Боу започва новите серии само дни след края изключително успешния сезон 2019 г. В него състезателят отново събира титлите от световните шампиони на X-Trial и TrialGP. Той взе отличията както в индивидуалните, така и в отборните състезания, включително испанския шампионат.

Стартовете от X-Trial шампионата

 

16 ноември 2019 – Остров Реюнион (Франция)

23 ноември 2019 – Рен (Франция)

19 януари 2020 – Будапеща (Унгария)

2 февруари 2020 – Барселона (Испания)

15 февруари 2020 – Билбао (Испания)

21 март 2020 – Виенер Нойщад (Австрия)

25 април – Андора ла Вела (Андора)

 

 

Сподели