Звездата на Repsol Honda в триала Тони Боу продължава да громи конкурентите, като спечели 4-а поредна победа в Зелхем, Холандия. Там бе 4-ия кръг от световния шампионат по триал. Съотборникът на Боу Такахиса Фуджинами стана 4-и.

Трасето на 4-ия кръг от шампионата се оказа от най-високото ниво на сложност и взискателност. Можеха лесно да се правят грешки в прекалено лесни секции. Ездачът на Repsol от Honda взе контрола на състезанието в свои ръце и така беше до самия му край. Затова той спечели убедително, като направи само една грешка и получи само едно наказание от 5 т. на първата обиколка. След това във втората не допусна никакви грешки и със своя Montesa Cota 4RT направи почти безупречно минаване на трасето. Той вечме е с 16 т. предимство пред конкурента си в главното класиране на световния шампионат на триал.
Съотборника на Боу в  Repsol Honda – Такахиса Фуджинами, зае брилянтното 4-о място. При това трасето не бе подходящо за стила му на езда. Резултатът даде на японеца 53 т. и той е 3-и в общото класиране.

Екипът на Repsol Honda не се отпуска, защото следващият уикенд – 29-30 юни е 5-ия кръг от шампионата в Белгия.

Сподели