Многоцеливите ни ATV машини празнуват 20-годишнината от старта на производството им в САЩ

Изсипалият се вчера порой не попречи на бляскавия дебют на ATV машините ни от серията TRX, дори подчерта тяхната издръжливост. Наред с тях представихме и легендарния GL1800 Gold Wing и компактния спортен „нейкид“ CB125R (CBF 125NA). На площадката пред ViVenda Fine Butchery Grill  на столичния булевард „Черни връх“ бяха разположени и мотоциклетите CB 125F/GLR125 и NC 750XD. Събитието ни се състоя точно на 4 юли и не избрахме тази дата случайно: „Honda е световноизвестен и доказал се с времето производител на широка и разнообразна гама от двигатели, скутери, мотопеди и мотоциклети, автомобили и самолети. Добре познатите ни АТВ-та (ATVs) модели се произвеждат в заводите на Honda в Южна Каролина, САЩ. През юли 2018 се навършват точно 20 години от началото на производството им във фабриките в Южна Каролина. 4 юли е обявен за Ден на независимостта, национален празник на САЩ. А какво може да даде по-голяма независимост, и да реши проблемите с абсолютната мобилност по-добре от едно ATV?“, поясни Лъчезар Буюклийски, бранд мениджър на мотоциклетите Honda по време на представянето на гамата ни.

Моделите на Honda са перфектното решение за всичко това. Гамата TRX се предлага с двигатели от 250 до 680 куб. см, с автоматични и механични предавателни кутии, със задвижване 2х4 или 4х4, независимо задно окачване, серво, и др. екстри.

Honda TRX 250

Освен това те са компактни, екологични и функционални, така че гамата на TRX може да удовлетвори желанията на клиентите, и да бъде незаменим помощник както в забавленията, така и верен партньор на селскостопанския производител. Годишно във фабриката в Южна Каролина се произвеждат по 100 000 ATV-та.

CB125R - перфектният спортен нейкид за начинаещи
CB125R – перфектният спортен нейкид за начинаещи

През 1948 Соичиро Хонда произвежда първия моторизиран велосипед: Type A, а година по-късно, през 1949 г. започва производството на първия сериен мотоциклет: култовия Dream. През 1959 г. се състои официалната премиера на Super Cub C100, почти 60 години по-късно – през 2017 беше произведен 100 000 000 брой на същия модел, с което мотоциклетът става най-популярното моторно превозно в света, създадено до момента.

 

 

Благодарение на изчистените линии, класическия дизайн, високите технологии и безкомпромисното качество Super Cub се превръща в истинска градска легенда, и символ на стилната мобилност. „А само след половин година ще имаме удоволствието да ви представим новия Super Cub C125“, обеща Лъчезар Буюклийски.

На площадката пред ViVenda Fine Butchery Grill бяха разположени и мотоциклетите CB 125F/GLR125 и NC 750XD

 

Сподели