Екипът на Moriwaki Althea Honda от световния супербайк шампионат, официално представи отбора за 2019 г.  Това стана близо до пистата Филип Айлънд в Австралия, където след по-малко от седмица – от 22 до 24 февруари започва WSBK.

На това събитие екипът на Honda Moriwaki Althea Honda представи ключовите членове на екипа и пилотите си Леон Камиър и Рюичи Кионари на национални и международни медии. Те представиха тазгодишния мотоциклет Honda CBR1000RR SP2. Първият, който говори за тима, бе мениджърът в департамента „Мотоциклети“  от отдел „Моторни спортове“ на Honda Motor Co., Ltd., Соити Ямана. Именно той представи новия проект и очакванията за предстоящия сезон.
След Ямана на сцената се качиха и директорът на екипа Moriwaki Althea Honda –  очарователната Мидори Мориваки, както и мениджърът на тима – Дженезио Бевилакуа, който разкри предишния си опит в шампионата и сподели за извършената работа по проекта.

Пилотите Леон Камиър и Рюичи Кионари разкриха цветовата схема за 2019 г. на мотоциклетите CBR1000RR SP2 – съставена от червено, синьо и жълто.

Сподели