След като спечели и двете световни първенства през този сезон, както и шампионата при конструкторите, екипът на Repsol Honda по триал работи, за да подобри още повече резултатите от следващия сезон.

Repsol Honda Trial Team е най-успешният отбор в историята на световните първенства по триал. Екипът вече се подготвя за сезон 2023. След спечелването на световния шампионат TrialGP и X-Trial благодарение на Тони Боу и с новия ездач Габриел Марчели, който зае пето място и в двете състезания, тимът сега се стреми към най-високата цел, както за ездачите, така и за марката.

Съставът на Repsol Honda Trial Team ще остане непроменен за 2023 г. Отборът потвърди Тони Боу и Габриел Марчели като двамата официални състезатели на отбора за новия сезон, започващ следващата година.

Тони Боу, с 32 световни титли в сметката си, е готов да се изправи пред новите предизвикателства. Това е да се усъвършенства, докато търси, за още един сезон, двете заложени титли. Габриел Марчели, междувременно, ще се стреми към редовни подиуми във всяко състезание.

 

Сподели