От 10-ти до 14-ти април столичната зала АСИКС АРЕНА /бившата зала Фестивална/ ще събере на едно място най-актуалното от света на двете  колела.

Honda e марката с най-голямата мотоциклетна гама в света ще представи подобаващо своите модели. За първи път в България на щанда ни ще бъде  показан новият CBR650R, представител от Sport серията. Той е перфектна комбинация от компактен размер, ниска маса и впечатляваща мощност на двигателя.

Друга премиера е CB650R, който смесва вдъхновението на кафе рейсърите със свръхминималистичния поглед към дизайнерската тема „Neo Sports Café“. На щанда ще присъства и най-луксозният и признат за връх на мотоциклетизма- Gold Wing. Премиера ще направи и най-произвежданият мотоциклет в света – Super Cub. Новият модел продължава традицията, но с ново и още по-стилно излъчване.

Феновете на Honda ще могат да видят на живо истинска машина от кралския клас на MotoGP, а именно мотоциклета на петкратния световен шампион Марк Маркес – RC213V.

Всеки от посетителите на MOTO EXPO 2019 ще получи анкетна карта, с която да участва в томбола за голямата награда – мотоциклет или аксесоар на стойност до 5000 лв. по избор от специален списък. Сред предложенията, на които можете да се спрете, е и нашият стилен минибайк, превърнал се в истинска класика и модна икона –  Monkey.

Избрани модели на специални цени!

Вижте преференциалната ценова листа на: https://motorcycles.honda.bg/offers/

 

Очакват ви още и много приятни изненади.

Всеки посетител, дошъл с мотоциклет по време на изложението ще може да ползва безплатен паркинг до запълване на капацитета.

Билети на мястото на събитието – 8 лв, Онлайн билети 6 лв.

Деца с придружител до 12 год. – Безплатно, От 12 до 18 год с 50% намаление

Хора с увреждания влизат безплатно.

От HONDA Bulgaria ще бъдем там! Очакваме ви!

Сподели