Екипът на Repsol Honda Trial Team ще бъде представен от дуото Тони Боу и Такахиса Фуджинами, които са заедно за 15-ия си състезателен сезон.

В глобалните мрежи на Honda бе излъчено представяне на състезателите по триал на Repsol Honda – Тони Боу и Такахиса Фуджинами. Те бяха показани заедно с другите заводски пилоти на Honda HRC, които се състезават в различни първенства: MotoGP, WorldSBK, Endurance, Team Asia, мотокрос и рали.

Двамата пилоти отново ще защитават цветовете на Repsol Honda Team за 15-а поредна година. През това време те са натрупали над 200 подиума в световното първенство и повече от 120 победи. От тях Тони Боу има общо 116 победи на открито, със 158 подиума и 14 титли на открито. Общият му сбор в дисциплината Indoor (в зала) е 66 победи и още 14 световни титли.

Новият сезон ще отбележи и 26-ия сезон на Фуджинами в елита. След дебюта си в световното първенство през 1996 г. Фуджигас прекара 22 сезона в Топ 5, претендирайки за световната титла през 2004 г., както и 33 победи и 167 финала на подиума.

Сподели